Bovallius-konserni

Bovallius-konserniin kuuluvat säätiön kokonaan omistamat yritykset Bovallius-Palvelut Oy ja Kiinteistöosakeyhtiö Pieksänsara sekä Bovallius-Palvelut Oy:n osittain (53 %) omistama Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy. Säätiön omistusosuus vuonna 2017 yhdessä Invalidiliitto ry:n kanssa perustetusta Ammattiopisto Spesia Oy:stä on 43 %.

 

Säätiön kokonaan tai osittain omistamat yritykset toteuttavat kaikki osaltaan säätiön tarkoitusta.

Bovallius-Palvelut Oy

Bovallius-Palvelut Oy on Etelä-Savossa toimiva monialainen yhteiskunnallinen yritys, joka mm. tarjoaa työhönvalmennuspalveluita, ylläpitää päiväkotia ja valmistaa sopimusasiakkaille tilaustuotteita. Yritys on perustettu vuonna 2004.

 

 

Kiinteistöosakeyhtiö Pieksänsara

Kiinteistö Oy Pieksänsaran tehtävänä on omistaa ja vuokrata Ammattiopisto Spesian käyttöön opiskelija-asuntoja Jyväskylässä ja Pieksämäellä. Opiskelija-asunnot tarjoavat tuetun asumisen mahdollisuuden Ammattiopisto Spesian opiskelijoille opiskeluajaksi. Tarkoituksena on myös antaa eväitä opiskelujen jälkeiseen itsenäiseen asumiseen.

 

 

Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy

Pieksämäen Seudun Talohuolto Oy on Bovallius-säätiön osittain omistama kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluyritys. Vuodesta 1992 toiminut yritys liittyi Bovallius-konserniin vuonna 2017.

Lue lisää